Duolijsttrekkerschap VKP komende verkiezingen

Anne Derks (Langenboom) nr. 1 en Sjors van Kempen (Sint Hubert) nr. 2 zullen samen het gezicht van de VKP zijn tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 in de gemeente Mill en Sint Hubert.

 

Politiek is voor de VKP een serieuze zaak en daarbij staan onze inwoners centraal. Omdat er steeds meer taken vanuit de rijksoverheid naar de gemeenten toe komen vergt dit meer “tijd en specialisme”. Hierdoor is de “druk” toegenomen. Door het duolijsttrekkerschap kunnen wij individueel en in samenwerkingsverband de werkzaamheden voor de VKP.in de gemeente Mill en Sint Hubert optimaal verrichten door de taken te verdelen.

 

Naast het lijsttrekkers duo, Anne Derks en Sjors van Kempen, presenteren wij de eerste 10  kandidaten van de VKP. Zij vertegenwoordigen alle vier de kernen: Wilbertoord, Mill, Langenboom en Sint Hubert. Deze kandidaten staan midden in de samenleving door actief deel te nemen in het plaatselijke verenigingsleven en hebben bestuurlijke ervaring.

 

De VKP streeft naar continuïteit, duurzaamheid en het behoud van de leefbaarheid in alle vier de kernen. Geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en eigen verantwoordelijkheid zijn voor de VKP erg belangrijk. De VKP hecht daarnaast veel waarde aan integriteit bij het behandelen van vragen en of opmerkingen van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

 

 “De V.K.P. is en blijft er voor u”                  Stem 19 maart 2014:  LIJST 3 VKP

 

  1. Anne Derks (Langenboom)
  2. Sjors van Kempen  (Sint Hubert)
  3. Francien van Berlicum (Wilbertoord)
  4. Frans Janssen  (Mill)
  5. Erik van Daal  (Sint Hubert)
  6. Anita Straatman (Langenboom)
  7. Stephan Fick  (Mill)
  8. Harrie Cillessen  (Wilbertoord)
  9. Peter Troost  (Sint Hubert)
  10. Francine van der Duijn  (Langenboom)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.