Afscheid VierKernenPartij

Nu het eind van het jaar 2021 met rasse schreden nadert, komt ook het moment waarop we afscheid nemen van de VKP dichterbij.

Tezamen met 6 andere lokale partijen in het Land van Cuijk zijn we opgegaan in Team Lokaal. Dit om straks per 1 januari 2022 in de nieuwe gemeente Land van Cuijk de lokale belangen in de gemeenteraad te kunnen blijven behartigen. We zijn dan ook blij dat we bij de verkiezingen in november 8 zetels hebben behaald. Inmiddels is ook bekend dat Team Lokaal deel gaat uitmaken van het nieuwe college met 2 wethouders.

We hebben ons bij de VKP altijd met een fijn team van gedreven volksvertegenwoordigers ingezet voor de belangen van onze inwoners. Ook bij Team Lokaal mag je er op rekenen dat de belangen van onze inwoners voorop staan en het best behaalbare resultaat wordt nagestreefd.

Daar waar jullie voorheen de VKP wisten te vinden als er zaken waren die in onze gemeente geregeld of gerealiseerd moesten worden of die beter konden, hopen we dat dit in de toekomst bij Team Lokaal ook het geval zal zijn. Dus neem gerust contact met hen op (www.teamlokaal.nl) of volg de Facebook pagina van Team Lokaal. Zowel de website als Facebookpagina van de VKP blijven tot midden 2022 in de lucht. Daarna zullen deze worden opgeheven. Tot die tijd vind je op beiden links naar Team Lokaal.

De VKP bedankt iedereen heel hartelijk die ons in al die jaren van ons bestaan heeft ondersteund! We wensen iedereen het allerbeste voor de toekomst toe.

Bestuur VKP

VKP met hart voor de samenleving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.