Lokaal Brabant bezoekt VKP

Op 28 november vond de Achterbanvergadering van de VKP plaats in De Wester in Mill. Tijdens deze avond mochten we de heren Will van Pinxteren en Gerben v.d. Broek van Lokaal Brabant begroeten. Lokaal Brabant is lid van de Onafhankelijke SenaatsFractie (OSF) welke zitting hebben in Provinciale Staten van de provincie Noord Brabant (dhr. Jan Heijman).

Lokaal Brabant zet zich in ter ondersteuning van alle lokale politieke partijen. Zij kunnen immers geen beroep doen op de bolwerken en financiële middelen welke de landelijke politieke partijen vaak ter beschikking hebben vanuit het Rijk. Middels Lokaal Brabant hebben we als lokale partijen een ingang bij Provinciale Staten om belangrijke zaken bij de Provincie onder de aandacht te brengen.

De heren van Lokaal Brabant hadden voor ons enkele interessante suggesties aangaande o.a. herindeling Land van Cuijk en de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen.Het was interessant om met beide heren te discussiëren over hoe we de inwoners zoveel mogelijk bij de lokale politiek kunnen betrekken. Hieruit kwam eens te meer naar voren dat het gemeentebestuur niet te ver van de inwoners moet komen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.