VKP TEAM LOKAAL NEEMT AFSCHEID VAN WETHOUDER, RAADS- EN COMMISSIELEDEN

Afgelopen woensdag 15 december nam het college van B&W afscheid, waaronder ook VKP Team Lokaal wethouder Erik van Daal. Bijna 8 jaar maakte hij namens VKP Team Lokaal deel uit van het college. Tijdens een speciale TV uitzending werd teruggeblikt op deze periode, waarin veel is gerealiseerd.

 

 

Op donderdag 16 december werd afscheid genomen van de gemeenteraad en de burgercommissieleden in een laatste ceremoniƫle vergadering. Sjors van Kempen, Anne Derks, Sanne en Francien van Berlicum namen afscheid als gemeenteraadsleden. Anita Straatman en Peter Troost namen afscheid als burgercommissielid. Samen zijn zij tientallen jaren actief geweest voor de inwoners van onze prachtige gemeente.

 

Tijdens de laatste raadsvergadering werden Anne en Francien ook nog eens koninklijk onderscheiden en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor hun jarenlange inzet. VKP Team Lokaal is trots op haar wethouder, raads- en commissieleden.

 

 

Ook feliciteren we Erik Rietveld en Theo van Eenbergen met hun koninklijke onderscheiding vanwege hun jarenlange inzet voor AB’90 Team Lokaal.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.