Eindelijk duidelijkheid over gebruik Tweesprong

Op vrijdag 4 maart hebben Scouting Langenboom en gemeente Mill en Sint Hubert de overeenkomst gesloten voor het gebruik van De Tweesprong door de scouting.


Met de gebruiksovereenkomst is er duidelijkheid gekomen over het beheer en gebruik  van De Tweesprong. De scouting krijgt het gebouw in bruikleen en gaat het beheren. Zij zijn de 'dagelijkse baas' over het pand.


Inrichting : Een aannemer gaat aan de slag met het opknappen van De Tweesprong. Om de binnenkant, de inrichting, van het pand in de toekomst nog mooier en beter te kunnen maken, kijken de gemeente en de scouting samen naar welke financieringsmogelijkheden er nog zijn bij andere instanties.


Goede afloop: Over de gebruiksovereenkomst voor de Tweesprong is lang en intensief gesproken. De gemeente en de scouting zijn blij dat de verantwoordelijkheden nu duidelijk op papier staan en dat er in goede samenwerking wordt gekeken naar de toekomst van de Tweesprong.


Dit is ook waar de VKP al die tijd op heeft aangedrongen bij het College en waarvoor een weloverwogen raadsbesluit is genomen. Wethouder Erik van Daal (VKP) is in opdracht van de gemeenteraad vervolgens aan de slag gegaan en in goed overleg met Scouting Langenboom gekomen tot deze voor iedereen duidelijke gebruiksovereenkomst.


Wat de VKP betreft “eind goed, al goed”.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.